Reviews

 

Ik wil jullie vanuit het diepst van mijn Hart bedanken voor het openstellen van jullie locatie voor het machtig mooie werk wat er gedaan
mag en kan worden, door jullie liefde voor de medemens en zijn
levenspad AHO Mitakueya Oaysin. (S)

My experience @ the Key Of Life goes beyond words....
It's a place where I can find myself, a place with no judgement...a result of love and compassion.
It's a place where we speak from the heart to the heart and share our passion and creativity.
It's a place where I can nurture all my senses, A temple of recourcement.
Thank you for the warmth, smiles, tears and hugs...
Coming to the key of life is learning how to respect yourself and express your gratitude for life.
With all my heart, M.

The Key Of Life is altijd een beetje thuiskomen (A)

Thank you Carla and Wim, it was a very...(I don't find the specific and accurate works but I think you understand) moment in the very right place. See you soon (J)

My Spiritual Awakening. Rebirth. So grateful for really see my true Being and feeling who I AM .
So grateful for Mother Earth, the Universe, our Ancestors and all Spiritual Beings (D)

Het was niet eenvoudig, maar we hebben als gezin en als koppel een heel groot cadeau gekregen. Dit was echt nodig en ik ben o zo dankbaar. (M)

 Na de vuurloop bij jullie, is het voor mij nu heel normaal dat ik heel vlot over rituelen en over klank praat.
Ik krijg stem in het gebeuren, een stem die mag. Mensen hebben in dit complexe wereldgebeuren nu en dan een prikkel nodig om  zichzelf terug (Hun eigen mooi ik) te vinden. De schoonheid van onze eigen natuur ligt in de natuur. Je ziet me nog wel op een op andere activiteit bij jullie. (D)

Bedankt voor de mooie dag, bedankt voor deze speciale ervaring..bedankt om de poemakracht in me naar boven te brengen! bedankt Carla en Wim voor alles.Tot nog eens..(A)

Carla, dank je voor de ongelofelijke ervaring. Ik ben zo blij met de positieve ervaring. Dit is onvergetelijk. Dank u!!! (M)

 

Carla,
Ik wou je nog eens bedanken voor het mooie weekend.
Vond het heel bijzonder. Er is vanalles losgekomen en het heeft me veel gebracht.
Dankjewel voor al jouw goede zorgen!
Het voelt zo prettig en huiselijk om bij jullie te vertoeven.(J)


HARTELIJK DANK voor je ... professionele en wijze inzet!
Dank voor je inspiratie en HULP aan mij.
Je bent TOP!
Succes, van harte, gewenst met je werk en je inzet. (E)


We willen jullie, diep vanuit ons hart, bedanken voor de mooie workshop. Jullie gastvrijheid, toewijding, liefde en prachtige plek maken het altijd zo bijzonder.
 Héél veel liefs en hartsgroeten (P)


Allereerst even melden dat de zweethut aangenaam ervaren werd door me, minder zwaar dan verwacht (oef). Dank jullie voor de organisatie ervan ! (W)

 

Met mij gaat alles super het was een wondermooie workshop voor mij, men smile komt telkens terug... Alles viel op zijn plek
Blij men stem te leren kennen ... Men hoofd zit goed en men hart voelt warm
Nu ga ik aan de slag met de inzichten/bevestiging  die ik ontvangen heb (M)


Bedankt voor de steun en wijsheid.
De verandering is heel sterk aanwezig en de kracht die ik dit weekend mocht voelen sterkt me in mijn vertrouwen en geloof om voor mijn eigen pad te kiezen (J)

 

De workshop heeft mij geïnspireerd tot een gedicht. Mijn eeuwige dank voor jullie magnifieke begeleiding. (A)
Licht
De illusie kroop zo traag voor de ogen
Dat ik dacht dat ik zeker wist dat ik helder zag.
Nu zijn de fluwelen vingers rond het hart gebroken;
Het was hard en het was zacht.
Ik ben vrij.


Ik wou je nog even zeggen hoe blij ik ben om je tijdens de sessies steeds beter te hebben leren kennen. En meer verbinding met je te voelen.
Ik vond de manier waarop je ons vuur gisteren hebt begeleid ongelofelijk sterk. Dit is echt je ding. Niemand van ons zou dit zo krachtig hebben kunnen neerzetten. Het was voor mij een unieke ervaring. Nog eens dank hiervoor.
Beloof me. Blijf heel hard in je droom geloven. Je hebt ontzettend veel talenten. De manier waarop je mensen en groepen kan begeesteren is uniek. Koester dit. En laat niemand of niets dit van je afpakken. (K)

 

Wauw wat een weekend, wat een nationale feestdag, dat ik die in een stukje paradijs omring door lichtwezens heb doorbrengen mag. Samen creëeren, samen groeien elkaar helpen en licht werpen waar er voorheen nog een beetje duisternis was. Ik dank jullie allen voor deze kostbare onbetaalbare momenten. Dank u leven om steeds meer uitkomende dromen te geven. Samen groeien, elkaar helpen, het kan, en het mag, en dat allemaal met een stralende glimlach smile emoticon zo wil ik leven, dank je  (A)

 

Hey Carla en Wim nog eens bedankt voor een zeer fijne deugddoende namiddag.
Toen ik met mijn dochter op weg naar jullie  vertelde dat ik blij was dat ik haar kon meenemen naar een plek en mensen waar ik altijd kan thuiskomen vroeg ze me wat wil da zeggen mama ?
Betekent dit dat jij je thuis niet goed voelt bij ons dan ?  Na een beetje meer uitleg was ze zeer nieuwsgierig en opgewonden om te ervaren.
Eenmaal bij jullie en na het tonen van de maloka en de tuin zei ze me ik begrijp je mama , ik voel me hier al thuis en ben hier nog maar pas.
Die dag heeft haar zo goed gedaan.  Helemaal ontspannen en opgeladen van possitiviteit zijn we al zingend en dansend in de auto naar huis gereden.  Zo inspirerend dat andere automobilisten mee aan het doen waren, echt hilarisch. Waarvoor dank. (I)

 

I simply wanted to express here with deep sincerity directly from my little heart how much the key of life, you are making the way you both do, and your voices participate highly to the change in my life. (B)

 

Merci voor de warmte, schoonheid en gastvrijheid die ik in jullie huis en tuin heb mogen ervaren tijdens de workshop vorig weekend... Ik check zeker ook jullie andere workshops.... Liefs (L)
 

Hoe mooi kan het zijn om een 'Rebirth' te beleven op de dag dat we mijn geboorte vieren, dit met mijn liefste zuster waar mijn transformatie proces enkele jaren geleden mee begon. Op de plek waar ik me gedurende jaren genoeg veilig voelde om terug in mijn eigen kracht te komen .. met een overvloed aan eten klaargemaakt door een van de warmste vrouwen die ik ken ... en ondersteund door het lied dat me indertijd geholpen heeft mijn stem terug te vinden (M)


Thank you to remind me my dream, what a connection. Thank you again, so much...Blessings for all you embody and do together, so inspiring... (M)

Yesterday I and my dearest friend had a Challenging, Magical, Powerful and Transformational Walking on Fire experience... <3

Gisteren hadden ik en mijn dierbare vriendin Annick een Wonderljjke, uitdagende, krachtige en transformationele 'Walking on Fire' ervaring ondergaan. <3 Dankjewel Carla Van Den Eeckhoudt voor de mooie omgeving en goede begeleiding

Dankjewel Carla, ik loop nog op wolkjes na zaterdag.  Het was een super ervaring.  Het vuur brandt nog duidelijk in mij ????????

 

 

Wat een magische ervaring.... Dankjewel Carla voor de mooie begeleiding!

 Magnifique initiation à la marche sur le feu, ce samedi. Sous la protection du souffle félin du Puma, dans la puissante énergie de transformation du Phoenix et sous le regard bienveillant de Carla Van Den Eeckhoudt. Infinie gratitude à la Vie et à l'esprit du grand-père Feu pour ce qu'il m'enseigne de plus en plus en profondeur..I feel blessed and still in integration process 

 

<3

 

Met een voorliefde en fascinatie heb ik mij enthousiast ingeschreven op deze workshop en jullie hebben al mijn verwachtingen ingelost. Hartelijk bedankt voor deze openbaring en het inzicht in heldere taal. Wim,voortaan loop ik met andere ogen door de bossen en aan sommige bomen en plekjes wellicht 'n "kweekwaarde" toekennen... Hartelijk bedankt,Carla,voor de warme,ongedwongen en familiale ontvangst! Mijn bewondering voor het scheppen van 'n magisch terrein...en het overbrengen van de passie,waar we het even over hadden...laat de lente nu maar beginnen (W)

Dag Carla,
allereerst moet ik jou/jullie nog bedanken voor de organisatie van de Holotropic Breathing dag van 10 december!

Het was een fantastische dag voor mij!
Mogen kennis maken met de fantastische locatie die jullie hebben, een groep gelijkgestemde zielen en Holotropic ademhalen op zich, was fenomenaal.
Ik ben nog steeds aan het nagenieten dus nogmaals oprecht bedankt!
S

Dag Wim en Karla,
Geen bedankjes genoeg voor dit weekend! Heeft ons beide erg deugd gedaan!!
B

Bedankt om de gelegenheid mee te creëren om zoveel mensen op hun pad te begeleiden.
P

De Ouder Kind Zweethut was een hele mooie ervaring voor zowel mijn dochter als mezelf! Het was genieten van begin tot einde. De begeleiding was super!
K

Je veux que vous sachiez que votre travail et votre engagement sont une source d'inspiration et de guérison précieux. Cela fait plusieurs années que je me connecte à différents cercles. Venir à key of life, c'est toujours pour moi revenir à la maison. C'est un lieu d'une grande beauté, de sagesse et de force, et cela vient de vous. Vous portez cette beauté, cette sagesse et cette force. Merci de créer ce lieu magnifique et de le partager. Merci de pouvoir faire partie.

M

 

Lieve Carla en Wim,
Ik wil jullie heel erg bedanken voor de geweldige beleving die ik bij jullie heb meegemaakt. Dank jullie wel. Zo intens, zo prachtig, zo zuiver en zo diepgaand. En zo mooi ondersteund door alle aanwezigen, door de muziek en door de oeroude kennis, die ook weer opgerakeld kan worden. Ik ben er erg diep van onder de indruk en het werkt ook nog steeds diep in mij door. Daar ben ik zeer dankbaar voor. Ik voel me echt bevrijd, en op zo een diep  niveau geheeld. En nu, 12 dagen later, voel ik dat nog steeds. Ik ben er erg van onder de indruk. 
E

 

Hey Carla en Wim, De cirkel van vorig weekend was één van de beste en krachtigste die ik heb ervaren. Het is alsof ik een nieuwe dimensie ben binnen getreden, de dimensie van het hart. Bedankt om al dit werk te doen. Ik heb veel bewondering voor jullie moed en doorzettingsvermogen. Jullie creëren echt en speciale plek op deze wereld waar tijd en ruimte overstegen kunnen worden en we binnen kunnen treden in ons diepere zelf.
P

Hey Carla, ik vond je niet toen ik vertrok. Nog een hele dikke knuffel en heel hard bedankt voor weer zo 'n mooie begeleiding, warme ontvangst, heerlijk ontbijt en jullie prachtige prachtige centrum. Respect.
R

 

De Key of Life, jullie gerealiseerde droom, heeft mij de mogelijkheid gegeven om mijn levenstraject naar mijn lot om te buigen richting mijn Destiny.Merci!
B

Lieve mensen, wat ben ik jullie dankbaar. Acht jaar geleden ben ik naar België gekomen, voor de kunstacademie. Dat ik in dit land zo'n sterk netwerk van heling zou vinden, had ik nooit gedacht. En jullie spelen daar zo'n onwaarschijk grote rol in. Een buiging uit dankbaarheid.
H

 

Dag Carla en Wim,

Langs deze weg wil ik jullie bedanken voor de cirkel van afgelopen zondag.
Dank je wel voor de begeleiding, de veilige setting.
Dank je wel om mij beschermd, liefdevol in veilige banen geleid te hebben toe ik letterlijk en figuurlijk met al mijn lagen aan het worstelen was ????
Ik voelde mij heel de cirkel liefdevol gedragen en verbonden.
Ik ben best wel diep kunnen zakken.
Heb een diep verborgen belemmerende overtuiging van schaamte en schuld aan het licht kunnen brengen die bij het loslaten ervan mij gaat helpen helen.
Ik heb de onuitputtelijke, constante, onvoorwaardelijke liefde mogen voelen van het vuur en de aarde en ben daar ontzettend dankbaar voor.
Het voelt alsof ik opnieuw een laagje van mijn ui gepeld heb en dichter bij mijn kern gezakt ben.
Ook een dikke merci voor de overheerlijke maaltijd en de chocolade. Het smaakte goddelijke.
Als laatste dank je wel voor heel de groep en de fijne aftersetting, leuke gesprekken en welgemeende verbindende hugs.
Dank je wel ????
V

 

 

 

Blijf op de hoogte van tips en evenementen. Schrijf in op onze nieuwsbrief! INSCHRIJVEN