Carla
Als Carla, avonturierster, teamleider, coach en trainer, leef ik vanuit mijn passie en wil ik vooral mensen bewegen om ook hun passie, de connectie met zichzelf, terug te vinden.

Gepassioneerd door het leven en op zoek zijnde naar antwoorden op vele levensvragen volgde ik heel wat opleidingen en workshops. Van energetische massages over psycho-energetica naar lichaamsgericht- en ontwikkelingsgericht coachen, loopbaancoaching, stress- en burnout coaching, organisatiecoaching, sjamanisme, bio-energetica, energy medicine training, Systemic ritual tot klassiek systemisch werken maar ook de methode van Frans Ruppert en zoveel meer...
Deze opleidingen worden gekruid met mijn ervaring als vrijwilliger in het begeleiden van mensen met psychische moeilijkheden die in een sociaal isolement terecht gekomen zijn.  En met mijn vele reizen, waardoor mijn interesse in de diversiteit van de mens alleen maar werd aangewakkerd.

Verder wil ik vanuit mijn eigen ervaring als gegijzelde, als slachtoffer van een overval etc.. mensen inspireren en in beweging brengen om mogelijkheden te zien. Ik ben tot de conclusie gekomen dat het wonderbaarlijke gevoel, dat verre exotische reizen ons vaak geven, ook geactiveerd wordt als we op reis gaan binnenin onszelf. 

Blijf op de hoogte van tips en evenementen. Schrijf in op onze nieuwsbrief! INSCHRIJVEN