Originele ideeën per levensfase

Op zoek naar originele ideeën per levensfase?

 

Elke cultuur deelt het leven in fasen in zoals geboorte, puberteit, huwelijk of samenwonen en de dood. Voor en na deze gebeurtenissen is het leven totaal anders. Zoals bij de geboorte van een kind, ter wereld komen, de verwondering, een geschenk op aarde, viering of zoals bij de overgang van kind naar jongvolwassen zal men niet alleen lichamelijke veranderingen meemaken maar krijgt het kind een totaal nieuwe positie. Het kind is geen kind meer, maar een jongvolwassene tot volwassene met nieuwe rechten, plichten maar ook verantwoordelijkheden. Dit is hetzelfde met huwen, we laten ons vrijgezellen leven achter ons en stappen samen in het huwelijksbootje. We zullen niet langer meer de vrijgezel zijn maar deel van een verbintenis. Of als we klaar zijn om deze wereld te verlaten en over te gaan naar een ander hoedanigheid...het zijn allemaal belangrijke gebeurtenissen in ons leven en vooral belangrijk om hier de nodige aandacht te geven zodat we niet blijven steken in één of andere periode in ons leven.

 

Een ritueel op maat kan een manier zijn om dit speciale moment te beleven.

 

Dus heb jij een belangrijk moment in je leven te vieren of ben je op zoek naar een origineel lentefeest ritueel of geboortefeest ritueel, wil je iemand ten huwelijk vragen of wil je jouw huwelijk laten inzegenen door een ceremoniemeester?

 

 

 
 

Wij verzorgen graag het ritueel voor jouw geboortefeest, lentefeest, een nieuwe levensfase, verbroedering, verzustering, liefdesmoment, vrijgezellenviering, scheiding,..

Je kan bij ons ook terecht voor het nemen van afscheid van dierbaren,  een dierbaar persoon of een dierbaar huisdier.

 

  

 

Tijdens een gesprek bepalen we de intentie en de inhoud van het ritueel.

Dit ritueel kan doorgaan @ The Key Of Life of op verplaatsing.Je kan hiervoor contact opnemen via het nu
mmer 054 24 08 39 Carla of via mail contact@thekeyoflife.be


 

 
 

Blijf op de hoogte van tips en evenementen. Schrijf in op onze nieuwsbrief! INSCHRIJVEN