Bubbel zweehut

We hebben een kleinere hut gebouwd dus kunnen we nu ook 1 op 1 zweethutten aanbieden of voor 4-6 vrienden of familieleden.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
De zweethutceremonie is een oeroude traditie. Een ritueel van alle rassen en tijden. Er wordt gezweet in een rondhut die de baarmoeder van de aarde representeert (de ontvankelijke, zorgende kracht). In de vuurplaats, de representatie van de zon (de dynamische en creatieve kracht), worden de stenenroodgloeiend gemaakt. De stenen worden dan, als ware het 'zaadcellen', in de 'baarmoeder' gebracht ter bevruchting van de levens en het bewustzijn van de deelnemers. De mogelijkheid tot wedergeboorte aanreikend.

Onze benaderingswijze is geïnspireerd door de tradities van oost, west, zuid en noord. De zweethutceremonie omvat deuren (of rondes) die elk gewijd zijn aan een windrichting en de daarmee corresponderende aspecten van het lichaam. Er wordt gewerkt met de kracht van liederen, klank, intenties, richten van aandacht, gebed (in een niet religieuze context), het woord en de stilte.

In deze 'baarmoeder' binnentreden is een krachtige ervaring die al onze zintuigen en organen stimuleert. Het lichaam zuivert van gifstoffen, stress en overbodige energetische ballast die we onbewust meedragen. De ceremonie stelt ons in staat om ons leven te transformeren en de manier waarop we de wereld rondom ons ervaren vanuit een nieuw perspectief te zien. Ons inzicht te verdiepen in wat het leven werkelijk betekent en open te staan voor vernieuwing en welzijn.

 

Prijs: 80 euro per persoon indien met 4 tot 6, 90 euro indien met 2 en 140 euro indien alleen
Adres:
Nuchten 98, 9506 Idegem
Boeken: contact@thekeyoflife.be of Tel 054 24 08 39

 


Aanvang: 10u30 

Blijf op de hoogte van tips en evenementen. Schrijf in op onze nieuwsbrief! INSCHRIJVEN