Natuurcoaching enzo

Welkom iedereen,

 

Ik ben Jan en gefascineerd door de aarde en al wat het er op leeft. Alles leeft, elk dier, elke boom, elke steen heeft zijn levensenergie. Energie kan niet worden ‘geboren’ of ‘gedood’ worden. Energie is altijd aanwezig. Ook in jou. Jouw eigen energie, je eigen kracht terug vinden en activeren daarin wil ik je graag helpen.

 

Om je energie terug te vinden is er vaak een reiniging nodig op alle niveau’s dit om jou echte doel in het leven zelf in te zien. Hierbij help ik je graag deze te ontdekken en te helpen op testarten.


 


Wie is Jan?

Als verpleegkundige heeft Jan zijn fijngevoeligheid en aanvoelen sterk ontwikkelt. Hij is life coach met specialisatie natuurcoaching en heeft hier hij zijn thuis terug gevonden. In de chaos op een heldere en duidelijke manier to the point komen is een sterk punt van Jan.

Hij kent de bergen goed en voelt hier de diepere connectie met moeder aarde. Doorheen de jaren heeft hij de connectie met de Spirit om meerdere plaatsen leren voelen.

 

 

 

 

Ik maak gebruik van onderstaande rituelen:Natuurcoaching:

 

We zijn een deel van de natuur. Als we verloren zijn moeten we eerst terug thuis komen waar we van verwijdert zijn. 

De natuur gebruiken om jezelf terug richting te geven. Je situatie helder maken om terug gefocust jouw pad te bewandelen en jou doel duidelijk te maken. Toevallige ontmoetingen met de natuur in een sessie zijn waardevolle bijdrages in het proces van zelfontwikkeling.

 

Programma:

 

Basis programma: 4 sessies met maandelijks 1 opvolgsessie
 

Deathlodge:

 

Laat los wat je niet meer dient en bedankt wie jou ooit gediend heeft.

In dit ritueel wordt  er eerst geheeld wat we in ons verleden dienen op te ruimen. 

Daarna wordt er afscheid genomen van onze huidige manier van zijn. Om zo op een geheelde manier terug geboren te worden.

 

 

Programma:

 • introductie tot het ritueel 
 • het afleggen van onze maskers
 • het opbouwen van jouw persoonlijke hut waar je de nacht doorbrengt.
 • de beëindiging van het ritueel met een zweethut de ochtend erop.

 

Kom tot de essentie van jezelf door je verleden te onderzoeken en je verleden te helen. Dit helpt ons vaak onzichtbare thema’s op te klaren:

 • Je keert terug naar gebeurtenissen en ontmoetingen met mensen. Het feit dat jij op weg bent naar je dood zal een ander licht werpen op de situatie.
 • Bewuste of onbewuste gehechtheden met mensen of zaken die je niet meer dienen los te laten.
 • Onafgewerkte situaties waar veel emotie aan vastkleeft op te helderen
 • Je denkt na over hoe je jouw nieuwe leven ziet en hoe je jouw gaves wil inzetten.
 • Onderzoek jouw relatie met het Grote Mysterie doorheen je leven.
 • Nodig mensen die uit die voor jouw veel betekend hebben uit, in Spirit. Wat wil je hen nog zeggen? Wil vergeven of wil je bedanken of wat durfde je hen nooit te zeggen.. Wat zijn je laatste woorden aan hen?

Het helen van jouw relaties en het heelmalen is vaak het belangrijkste werk tijdens deze hut

 

 • Bij het deathlodge ritueel kan je benoemen waar je het met sommige personen moeilijk mee hebt gehad of wie je niet hebt kunnen bedanken. Hoe jij jou laatste moment afrond bepaal jezelf. Kies je voor de nieuwe weg van vergeving en dankbaarheid of keer je terug naar het oude.
 • Een deathlodge is een bewustwordingsproces van wat er zich afspeelt in onszelf en wie we zijn in relatie tot 

 

 

Het is het sterven van onze oude manier van zijn.Vision Quest


Jezelf terug één maken met Gaia, moeder aarde door vasten en aanwezig zijn. Een diepe reiniging op fysiek, emotioneel, en energetisch vlak. Het regenererend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd om zo in contact te komen met Spirit en jouw diepste bedoeling van het leven.

 

Het is de zoektocht naar een visioen om in contact te komen met Spirit. Dit vindt vaak plaats in de natuur, zoals aan het water, of op een berg. Je kan echter de Spirit en de eenheid van alle dingen overal ervaren. Vanuit dit gegeven organiseren we een persoonlijke quest hier bij ons in de natuur of kan je de vision quest intergeren in de dagelijkse activiteiten.

 

Een Vision quest vraagt goede voorbereiding daarom is het nodig fysiek en mentaal te beginnen met de transformatie. Tijdens een intake wordt voor jou persoonlijk gekeken hoe we jou kunnen voorbereiden en waar de vision quest gaat plaatsvinden.

 

De vision quest geneest ons lichaam en ons denken op een krachtige natuurlijke manier. Zo krijgen we een helder beeld van wat we echt in het leven willen, wat onze hartstocht is.

 

Je zal persoonlijk begeleid worden in het werk vooraf en tijdens de quest zelf.

voor meer info of een persoonlijk intakegesprek gelieve Carla the contacteren op het nummer 054 24 08 39.

Blijf op de hoogte van tips en evenementen. Schrijf in op onze nieuwsbrief! INSCHRIJVEN