Fireladies

A beautiful woman uses her lips for Truth, her voice for Kidness, her ears for Compassion, her hands for Charity and Healing and her heart for Love. For those who do not like her, she uses Prayer


In deze vrouwencirkel komen vrouwen samen in de energie van het medicijnwiel. Het is een plaats en ruimte waar iedere vrouw uitgenodigd wordt haar eigen waarheid te onderzoeken, haar waarheid te eren en manieren ontwikkeld om deze waarheid te leven.

In elke vrouw huizen verschillende archetypen die ons begeleiden in het leven. In deze ceremonies verbinden we ons met deze energieën. We stellen ons open voor begeleiding, inzichten, heling, ontwikkeling,….we verbinden met ons lichaam en richten ons gebed tot het Grootmoedervuur.
Je kan deze avonden afzonderlijk volgen, samen vormen ze echter één cyclus door het medicijnwiel, 'the divine feminin'.

We werken met meditatie, heling, trancereizen, gesprek, zang en muziek.

Unlock the power of the Queen, the magic of the Whomb, celebrate the Sisterhood

Believing that you're beautiful is the first step to understanding your worth as a woman

We zijn allen leraren voor elkaar

Krista

Praktisch
Data 2018:  deze cirkels zullen in 2018 niet doorgaan (per cirkel zullen we 1 archetype uitdiepen) van 19u30 tot 23u

De cirkel gaat door vanaf 5 inschrijvingen
Plaats: The Key Of Life, Nuchten 98, 9506 Idegem
Bijdrage: 20 euro ter plekke te betalen
Begeleiding: Krista Dierickx
Gelieve in te schrijven via contact@thekeyoflife.be
Ontvang je graag onze nieuwsbrief? Schrijf je dan in via deze link http://thekeyoflife.be/nl/nieuwsbrief

Arriveren tussen 19u30 en 19u45, we beginnen stipt om 20u

Wij voorzien:
koffie, thee, water en een koekje

Mee te brengen:
muziekinstrumenten, kledij aangepast aan het weer (we zitten rond het vuur in de Maloka)

Parkeer bovenaan of beneden tegen de muur
Als je voor de eerste keer komt, geeft de GPS aan het begin van de straat aan dat je jouw bestemming hebt bereikt, rij nog een paar 100 meter verder tot aan nummer 98 (hoge muur met poort).
Kom je met de trein, kies dan station Zandbergen (tussen Denderleeuw en Geraardsbergen) en geef ons een seintje op 0479 29 79 29

 
Wie is Krista?
Krista is 33 jaar en moeder van drie dochters. Sinds de zwangerschap van de oudste dochter, nu 9 jaar geleden, is zij op overvallende wijze in contact gekomen met de andere werelden en zo is haar pad van materie overgaan in een pad van liefde, de rode weg. Zij is gestart met een meditatiecursus waarin een hele wereld openging. Zij heeft verschillende workshopweekends van het pad van de sjamaan gevolgd bij Roel Crabbé en is tot de tweede graad ingewijd in het traditionele Usui Reikisysteem door Griet Heylen. Zij ontving de inwijdingen van de Munay Ki. Doch het pad van liefde moet je bewandelen in de dagelijkse realiteit en dat geeft tal van oefeningen en groeimogelijkheden.
Haar verlangen om samen te komen onder vrouwen is sterk. Het verlangen om vrouwen samen te brengen rond het Water en het Vuur, op de Aarde en in de Ademhaling 'omdat het heerlijk is en helend is om de hand van een zuster, moeder, grootmoeder, dochter te voelen in de mijne'.

Blijf op de hoogte van tips en evenementen. Schrijf in op onze nieuwsbrief! INSCHRIJVEN