Dansworkshop


Dans je Krachtdier -trancedans-
workshop met Aernoudt Knecht e.a.
Voorlopig geen data gepland
 


Wij zijn uit de Aarde afkomstig, en onze voorouders hebben generaties lang middenin de natuur geleefd. Het is dus niet zo verwondelijk dat spirituele gidsen, leraren, helers en helpers - die ons in en vanuit de 'andere wereld' bijstaan - zich vaak aandienen in de vorm van een dier. Kinderen, die ons van nature laten zien wat gezond en verrijkend is, hebben bijvoorbeeld ook vaak dierlijke gidsen in hun innerlijke belevingswereld.
 
Ook in sjamaanse rituelen en workshops wordt soms met krachtdieren gewerkt. Meestal worden deze trancereizen zitten of liggend gemaakt, maar er schuilt enorm veel kracht in de bewegende trancereis. Door met je dier te dansen, breng je de essentie van het dier naar de Aarde, en in je lijf en leven, waardoor de inspiratie en kracht diep ervan kan doorwerken.
 
In deze intensieve dagworkshop doen we twee rituelen en dansen, waarin je de kans hebt om een persoonlijk krachtdier te leren kennen, en een persoonlijke en levendige relatie met dat dier te ontwikkelen.
 
Welk dier komt er op jouw pad, en waar brengt het jou?
 
Locatie:
Maloka van The Key Of Life, Nuchten 98, 9506 Idegem
 
Programma:
Ochtend - 10 tot 13 uur: Voorbereiding, eerste Trancedans & Initiatie
Middag - 14 tot 17 uur: De Krachtdier Dans & Integratie
 
Deelname: €75
€65 bij betaling een maand vooraf
€65 p/p als je met 2 of meer komt
 
Graag vooraf AANMELDEN:
www.trancedans.net/activiteiten/workshops/krachtdier.html
 

Praktisch
Arrriveren tussen 9u30 en 9u45, we beginnen stipt om 10u

Meebrengen:
blinddoek, danskleding, dekentje, lunchpakket en water

Wij voorzien:
Thee, water, koekje en soep tijdens de lunch

Parkeer bovenaan of beneden tegen de muur

Als je voor de eerste keer komt, geeft de GPS aan het begin van de straat aan dat je jouw bestemming hebt bereikt, rij nog een paar 100 meter verder tot aan nummer 98 (hoge muur met poort).
Kom je met de trein, kies dan station Zandbergen (tussen Denderleeuw en Geraardsbergen) en geef ons een seintje op 0479 29 79 29

Een ervaring:
"Ik concentreer me ... stel me de bewegingen van mijn dier voor, ..., kijk hoe hij af en toe met zijn staart naar links en rechts draait, en voor ik het goed en wel besef sta ik te shaken en te kronkelen zonder me iets aan te trekken van mijn omgeving. Af en toe voel ik wind om me heen en botst een andere danser zacht tegen me aan. Een stapje achteruit en we zijn weer vertrokken..."
Kathleen Vereecken, De Standaard, sept 2009

"Als je bereid bent om een authentieke expressie van het leven te zijn is, naast een heldere visie en krachtige intentie, overgave aan wat zich wil ontvouwen essentieel.
 
Adem, muziek, beweging, trance, ... zijn poorten tot een oneindige bron van inspiratie en creativiteit. De leegte in het duister is een oceaan vol ongekende mogelijkheden!"
 
Aernoudt studeerde psychologie (Radboud Universiteit Nijmegen), verdiepte zich in cultuur- en godsdienstpsychologie, kreeg jarenlang onderwijs van verschillende docenten en is ook muzikant, trancedans begeleider en -trainer, webdesigner en hobby-imker. Aernoudt geeft voordrachten, workshops en trainingen in Nederland, België en Duitsland.

Blijf op de hoogte van tips en evenementen. Schrijf in op onze nieuwsbrief! INSCHRIJVEN