TRE


TRE: Oefeningen met als doel stress, spanning en trauma's los te laten


Wat is TRE?
het is een innovatieve serie oefeningen die het lichaam helpen bij het vrijgeven van diepe spierpatronen van stress-spanningen en trauma. TRE activeert zachtjes een natuurlijk reflexmechanisme van trillen / trillen dat spierspanning loslaat die het zenuwstelsel kalmeert. Wanneer dit schudden / trillen veilig wordt geactiveerd, wordt het lichaam aangemoedigd om terug te keren naar balans.

De therapeutische tremor (trillen / vibreren, neurologische tremoren) verwerkt een natuurlijke interne neurofysiologische reactie van het lichaam (reptiel) om zijn eigen stress te verminderen en een gevoel van welzijn te herstellen.Het is een op het lichaam gebaseerd (somatisch) proces dat, wanneer het op de juiste manier wordt uitgevoerd door een gecertificeerde aanbieder, het individu in staat stelt spanningen uit het lichaam te ontladen. Het is dan ook niet nodig om het gebeuren opnieuw te beleven of op te rakelen via praten.

TRE is ontworpen als een zelfhulpmiddel dat, eenmaal geleerd, tijdens zijn hele leven kan worden gebruikt.  
TRE kan worden geleerd als een eenvoudige zelfhulpspanningsreductietechniek, of het kan worden gebruikt als een effectieve aanvullende praktijk wanneer het wordt geïntegreerd met andere behandelingsmodaliteiten of kan de basis vormen voor een diepgaand therapeutisch werk voor traumaversie. (PTSS, angststoornis, enz.)

Data: geen data voorzien op dit moment telkens van 10u tot 17u Aparte workshops los van elkaar te volgen
Deelname: 70 euro
Inschrijven via contact@thekeyoflife.be

Bewezen voordelen van TRE:

- minder angst / angst
- verlaag de symptomen van PTSS
- meer energie / uithoudingsvermogen
- minder stress op het werk
- beter slapen
- betere spijsvertering
- verminderde chronische pijn
- grotere emotionele veerkracht
- verminder de symptomen van plaatsvervangend trauma
- genezing van oude verwondingen
- verminderde angst rond ernstige ziekten
- verlichting van chronische medische aandoeningen


Wie is Andrea?

Andrea is geboren in Brussel in 1984 uit een Duitse vader en een Belgische moeder en groeide op in deze fascinerende Europese hoofdstad.
Vanaf jonge leeftijd was zij geïntrigeerd door 'diep luisteren' en 'bewustzijn'. Na haar studies aan het Europese BAC, studeerde ze sociale wetenschappen.
Na een korte ervaring in sociaal werk en haar eerste groepservaringen (bewuste communicatiegroepen, (Palo Alto, Gregory Bateson), verlaat ze deze wereld voor wat een transformatie van lang leven zal worden en wordt moeder van twee jongens.

Na een traumatische ervaring volgde zij een training in Geweldloze communicatie van Marshall Rosenberg en vervolgens begon ze met de TRE-methode van David Berceli.

Het praktiseren van de TRE methode was een beslissende stap in haar leven en vormde ook de basis voor haar begeleidingen daarna.
Ze ontwikkelt alle aspecten van haar werk die tevens ook voor haar haar passie belichamen: reactievermogen, onafhankelijkheid, genezing door het lichaam, eenheid en vriendschap tussen lichaam en geest, trauma en het werk van de patiënt. schaduw (schaduwwerk) en transgenerationaliteit. Sjamanistische en energetische praktijken voltooien zijn gereedschap. Haar benadering is gediversifieerd en ze ontwikkelt een spirituele benadering van trauma en psychologische crises / overgangen. Hierdoor ontwikkelt zij ook haar activiteiten in groepen en gemeenschaps- en humanitair werk.

Haar ervaringen van bepaalde staten van bewustzijn,  spontaan bewustzijn sinds haar kindertijd (trance, OBE, audities, visies, lucide dromen) stelt haar in staat deze staten van bewustzijn ook ten dienste te stellen van het werk en te integreren. Dat is waarom zij haar werk beschrijft als een werk van lichamelijke en geestelijke integratie. Ze leert ook het creëren van synchroniciteiten en het gebruik van synchroniciteit voor diepe genezing. Traumatische ervaringen kunnen integreren door terug te keren naar het lichaam, leren het lichaam zijn helende proces te laten doen, lichamelijke aanwezigheid en aanwezigheid in het heden te ontwikkelen en onze relatie te ontwikkelen tot het ongecontroleerde, het onverwachte en het onverwachte. het spontane. Om diepgeworteld te zijn en te kunnen vliegen hoog, zonder zichzelf te verliezen.

 

 

 

Blijf op de hoogte van tips en evenementen. Schrijf in op onze nieuwsbrief! INSCHRIJVEN