The Path to Healing, Womb awakening

The Path to Healing

Womb Awakening workshopweekend

Wist je dat de baarmoeder, zowel fysiek als energetisch, de bron is van jouw kracht als vrouw?

Wist je ook dat wij hier in het Westen afstammen van een oeroude mysterietraditie die de wijsheid van het vrouwelijke centraal stelde, namelijk de Avalon Rooslijn?

Hoi, ik ben Sarah, en ik nodig je graag uit voor het workshopweekend van "The Path to Healing."

Tijdens dit weekend maak je kennis met de basisprincipes van Womb Awakening en leer je hoe je als vrouw volledig in je kracht kunt staan om zo je innerlijke lichte én donkere kanten in harmonie te brengen - beide hebben hun eigen kwaliteiten, zoals je zult ervaren in de workshop.

Je leert over de pre-patriarchale spiritualiteit van het Westen, zodat je vanuit een diepe verbondenheid met de wereld kunt leven. Het is prachtig om andere culturen te verkennen, maar wist je dat we hier onze eigen schat hebben die overvloeit van Earth-based wijsheid? Na dit weekend zul je geen twijfels meer hebben dat wij ook veel te bieden hebben op het gebied van liefdevolle omgang met de natuur en onszelf.

Deze workshop is bedoeld voor vrouwen die hun eigen baarmoeder (plek) willen helen, hun vrouwelijkheid willen omarmen of zich verder willen verdiepen in de principes van Womb Awakening, zodat je ze in je eigen healingspraktijk kunt toepassen. Daarnaast is het voor vrouwen die zich willen verbinden met hun eigen spirituele wortels om de Westerse traditie van Earth & Cosmic Magick nieuw leven in te blazen.

Concreet:

Op zaterdag leer je over de Rode Stroom van het vrouwelijke en de Rooslijn. Je ontdekt:

  • Hoe menstruatie een periode van (innerlijke) rust en verbinden met je zielsdromen kan worden
  • Hoe je op een positieve manier kunt werken met de energetische daling
  • De pre-patriarchale geschiedenis van de Avalon Rooslijn
  • Hoe je met je innerlijke drakenenergie Earth-Magick kunt beoefenen

Op zondag leer je over de Witte Stroom van het vrouwelijke en de Rooslijn. Je leert:

  • Hoe ovulatie een periode van vruchtbaarheid en zielscreatie kan worden
  • Hoe je schaamte kunt helen en sensualiteit in haar volle levenskracht kunt herstellen door met de stijgende energie te werken
  • Hoe je met je innerlijke Dove energie Cosmic Magick kunt beoefenen.

Deelname: €250 voor het weekend, inclusief lunch.

Zonder overnachting - Aanvang om 10.00 uur, geplande eindtijd om 17.00 uur.
Inschrijven: https://tickets.thekeyoflife.be/event/the-path-to-healing-wombawakening/

 

 

 

 

 

Hoi, ik ben Sarah Dous, oprichster van Wild Rose Mystery School. In de school combineer ik mijn achtergrond als Sociaal Cultureel Werker met mijn priesteresopleiding, waarin ik werd ingewijd in de inheemse kennis van Avalon, de Druïdische Kelten en de Rooslijn.

 

 

 

Mijn missie is om vrouwen te begeleiden bij het terugkeren naar hun natuurlijke ritme door de cyclische patronen van hun lichaam en de natuur om hen heen te volgen.

 

Ik heb keer op keer gezien dat wanneer vrouwen dit doen, ze afstemmen op een ongelooflijke innerlijke kracht, waardoor ze hun leven en bedrijf op een veerkrachtige manier kunnen leiden - wat resulteert in langdurig succes en meer harmonie op aarde. 

 

Burn-out transformeert tot veerkracht, de dagelijkse sleur wordt plezier en eenzaamheid wordt verbondenheid.

 

 

 

Wil je me graag nog beter leren kennen? Dan kan je naar de eerste aflevering van de Womb Awakening podcast luisteren waarin ik mijn verhaal met jullie deel en al een inleiding geef over het onderwerp waar we tijdens het weekend Path to Healing diep mee aan de slag zullen gaan. https://open.spotify.com/episode/27Nq1TKS3xndrYwKKm3wwb?si=d963e867cd0549e1
Blijf op de hoogte van tips en evenementen. Schrijf in op onze nieuwsbrief! INSCHRIJVEN