Natuurcoaching

Benieuwd naar de magie van Natuurcoaching? 

Wil je de basics leren, zodat je thuis al aan de slag kan? Dan is deze dag  voor jou!

Stap uit je vaste ritmes en gewoontes en tune weer in op het ritme van de aarde. Door je omgeving met zachte ogen te zien, de bomen en dieren als medebewoners van de planeet, ervaar je als vanzelf dat we allemaal onderdeel zijn van het grote geheel. Alles wordt een spiegel en laat je zien wat je ten diepste al weet.

 Vanuit deze hartsverbinding met jezelf, de ander en de natuur ga je coachen en gecoacht worden. Je leert zo de basis van het natuurcoachen. Je ontdekt dat elke boom, elke steen, elk dier dat je tegenkomt je iets te vertellen heeft. De kunst is om het als coach te gebruiken in het coachen. Wij bieden je hier verschillende handvatten voor. Zo ga je deze dag oefenen in het werken met krachtdieren en het medicijnwiel.

Op 4 juni dompel je jezelf helemaal onder in de magie van de natuur vanuit de prachtige yurt bij the Key of Life. We starten om 10.00 uur en ronden de dag af om 17.00 uur.

Deelname aan deze dag kost je € 125. Lunch dien je zelf voor te zorgen.

Aanmelden contact@thekeyoflife.be

Maximaal 15 deelnemers

Lieve groet,
 
Sander
Loving Nature
info@lovingnature.nl
Wie is Sander?
Deze dag wordt georganiseerd door Sander Wisse van Loving Nature; opleidingsinstituut voor Natuurcoaching en Sjamanisme. Sander heeft meer dan 15 jaar ervaring in het opleiden van (natuur)coaches en healers en heeft daarin rond de 400 coaches opgeleid. Zo heeft hij aan de wieg gestaan van de opleiding Intuitief Coachen bij IMC Mensontwikkeling. Gaandeweg is zijn voorliefde voor de natuur samengekomen in het prachtige vak van natuurcoaching.
 

Blijf op de hoogte van tips en evenementen. Schrijf in op onze nieuwsbrief! INSCHRIJVEN