De helende kracht van het medicijnwiel“We are all born with the capacity to dream and to have vision. This is what makes us humans, the animals who can have vision and seek to fulfill it on the earth plane. This is what makes us reflections of the force that created us all.”
Sun Bear, The Medicine Wheel


Het vervaardigen van een medicijnwiel is van oorsprong een indiaans ritueel dat uitdrukking geeft aan de relaties tussen mens, natuur en kosmos. Het ritueel vond plaats om de inwendige en uitwendige harmonie te behouden of te herstellen, bijvoorbeeld ter genezing van een ziekte.

Tegenwoordig voelen velen zich lichamelijk of geestelijk niet goed in balans. Vaak is er sprake van een verstoring van de relaties tussen mensen en hun omgeving. Dit uit zich ondermeer in gebrek aan zingeving en innerlijke rust.

De spirituele lessen van het medicijnwiel kunnen ons helpen negatieve en ondermijnende programmeringen te doorbreken die ertoe leiden dat we oude trauma’s steeds opnieuw beleven en de ziektegeschiedenis van onze voorouders voortzetten.

Het medicijnwiel fungeert als het ware als een wegwijzer die ons helpt de uitdaging van onze transformatie aan te gaan. Via de vier windrichtingen van het medicijnwiel leren we hoe we moediger en creatiever in het leven kunnen staan.

Tijdens deze workshop leer je:
- de principes van het medicijnwiel kennen
- hoe je een medicijnwiel creeërt
- zullen we werken met de 5 spirituele inzichten
- zullen we ons toeleggen op onze persoonlijke missie
Dit alles aan de hand van oefeningen, visualisaties en opstellingswerk in het medicijnwiel

We zullen werken in kleine groepen zodat iedereen persoonlijk aan bod kan komen.

Voor meer info over mezelf verwijs ik je graag naar http://www.thekeyoflife.be/nl/opleidingen-en-ervaring of http://www.thekeyoflife.be/nl/carla

Praktisch:
Dag 1 26 maart van 9u30u tot 20u00u: 60 euro
Dag 2 30 september van 10u tot 18u: 40 euro
Inschrijven: contact@thekeyoflife.be
Je wordt verwacht om 09u30 @ The Key Of Life, Nuchten 98, 9506 Idegem 0479 29 79 29. Einde is voorzien rond 20u

Wij voorzien
Koffie, thee, water en een koekje
Een vegetarische maaltijd om 18u
Alle gerief dat zal gebruikt worden

Jij voorziet?
Kledij aangepast aan het weer (we gaan ook buiten in het wiel werken)
Lunchpakket
Indien je een buideltje hebt die je rond je kan hangen mag je dat meebrengen (zullen we gebruiken om tabak in te stoppen om te offeren)

Parkeer bovenaan
Als je voor de eerste keer komt, geeft de GPS aan het begin van de straat aan dat je jouw bestemming hebt bereikt, rij nog een paar 100 meter verder tot aan nummer 98 (hoge muur met poort).
Kom je met de trein, kies dan station Zandbergen (tussen Denderleeuw en Geraardsbergen) en geef ons een seintje op 0479 29 79 29
Blijf op de hoogte van tips en evenementen. Schrijf in op onze nieuwsbrief! INSCHRIJVEN