Ki-meditatie“Chi-meditatie, een gezonde geest in een gezond lichaam”

Onze huidige maatschappij heeft een weerslag op ons welzijn. We worden geleefd en hebben geen tijd meer voor onszelf. Dit heb ik ook ervaren. Toen ik (Anja) 2 jaar geleden in een burn-out terecht kwam, wist ik dat ik dringend iets aan mijn levenswijze moest veranderen. Door zelf te mediteren, ademhalingstechnieken te leren, chi-gong te volgen en de chi-energie te gebruiken, ben ik spiritueel ontwaakt en heb ik mijn “Innerlijke kracht” herontdekt. Ieder van ons wordt geboren met een bron van kracht, maar door de vele hindernissen op ons pad, is onze kracht afgenomen.


Ik heb een techniek samengesteld om enerzijds stress te reduceren en anderzijds op energie te werken.
Bij de Chi-meditatie ga je lichaam en geest, terug in balans brengen. Je leert diverse ademhalingstechnieken. Een correcte ademhaling is van groot belang om stress en spanningen beter onder controle te krijgen. Streching oefeningen zijn van belang om een gezond fysiek lichaam te creëren. Door de meditatie ga je bewust leven in het hier en nu.

De chi-meditatie bestaat uit :
- relaxatie oefeningen
- streching oefeningen
- shibashi-chi gong oefeningen
- ademhalingstechnieken
- diepteontspanning en meditatie

Je herontdekt de magie van het leven !

Begeleiding: Anja
Duur: 1,5u à 2u (prijzen en duurtijden kunnen besproken worden)
Voor meer info of een prijsopgave kan je mailen naar teambuilding@thekeyoflife.be of bellen op het nummer 054 24 08 39 (Carla)
Deelname: 15€ inclusief koffie, thee en een koekje

Blijf op de hoogte van tips en evenementen. Schrijf in op onze nieuwsbrief! INSCHRIJVEN